Адвокат Савченко висловив сподівання на добрі новини ближчими днями

Адвокат Савченко висловив сподівання на добрі новини ближчими днями

Укрінформ
Адвокат засудженої в Росії народного депутата України Надії Савченко, яка тримає сухе голодування, Ілля Новиков заявив, що чекає добрих новин про її долю вже найближчим часом.

Як сказав він в ефірі телеканалу «Інтер», такі добрі новини можуть надійти в один із найближчих днів, на що вказує наявна в нього інформація, яку він не має права розкривати.

Він додав, що, за його інформацією, ближчими днями Савченко не будуть відправляти етапом до місця відбування покарання. За словами Новикова, в Росії розуміють, що спроба етапувати Савченко за цієї ситуації і в її нинішньому стані означала б фактично спробу зриву таких переговорів.

«Все-таки переговори йдуть між Москвою і Києвом, і скажу обережно, що вони радше йдуть у правильному напрямку, хоча й повільніше, ніж нам хотілося б», – сказав Новиков.

Адвокат також повторив те, про що повідомляв раніше у п’ятницю у Фейсбуці, – що в Савченко, яка тримає сухе голодування вже третю добу, вже спостерігаються ознаки зневоднення і що начальник слідчого ізолятора, де вона перебуває, попередив, що скоро її почнуть годувати примусово. Але, додав Новиков, Савченко має на це свої плани і вважає, що зможе цьому завадити.

Савченко, як і обіцяла, від 6 квітня оголосила нове сухе голодування з вимогою звільнити її або повернути до України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-