Одеські нардепи об'єдналися з прокурорам проти Сакварелідзе

Одеські нардепи об'єдналися з прокурорам проти Сакварелідзе

Укрінформ
Нардепи, обрані від Одеської області, підтримали звернення керівників територіальних прокуратур України про звільнення заступника генпрокурора Давіда Сакварелідзе із обійманої посади.

Про це йдеться у листі народних обранців, розміщеному на сайті ГПУ. 

"Все прокурорське надбання Сакварелідзе - це імпорт в область популізму, обману та артистизму. Будучи до кінця об'єктивними, слід відмітити дві речі, які йому дійсно вдалися, а саме: надшвидка адаптація до самих дорогих готелів, ресторанів та брендових бутиків; вірна служба у якості "місцевого посіпаки" чинному губернатору області Міхаїлу Саакашвілі на його не менш популістських заходах", - йдеться у листі.

Нардепи наголошують, що обіймаючи посаду прокурора Одеської області протягом півроку він нічого не зробив для зміцнення законності та правопорядку в області, розкриття та розслідування злочинів.

Під листом підписалися Дмитро Голубов  та Олександр Урбанський (БПП), Євген Дейдей та Павло Унгурян ("Народний фронт"), Сергій Ківалов (позафракційний), Олександр Пресман, Василь Гуляєв та Дмитро Барвіненко (партія "Відродження").

У свою чергу, Давід Сакварелідзе назвав цей лист до прокуратури "колективний донос №2".

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю очільники майже всіх обласних прокуратур підписалися під заявою, у якій йдеться, що заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе ганьбить відомство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-