Порошенко не пропонував Ахметову очолити Донеччину - Ложкін

Порошенко не пропонував Ахметову очолити Донеччину - Ложкін

Укрінформ
Рінат Ахметов стурбований долею Донбасу, але про бажання очолити Донецьку область він не заявляв.

Про це в ефірі телеканалу новин «24» заявив глава Адміністрації президента Борис Ложкін, пише nv.ua.

Зокрема, на питання про те, наскільки реальним є призначення олігарха Ріната Ахметова головою Донецької військово-цивільної адміністрації і про те, пропонував йому цю посаду президент Петро Порошенко, глава АП Борис Ложкін відповів негативно.

"Ахметов на моїй пам'яті, принаймні на тих зустрічах, які на моїй пам'яті, не давав згоди стати главою Донецької облдержадміністрації і йому такого не пропонували", - заявив Він.

За його словами, до тих пір, поки не буде припинення вогню, контролю за російсько-українським кордоном і виборів з доступом українських політичних партій до виборного процесу, говорити про це не має сенсу.

"Ахметов дійсно дуже турбується про те, що буде з Донбасом, але він жодного разу не висловлював готовність бути главою регіону. За моєю інформацією, Президент йому таких пропозицій не робив", - заявив Він.

Нагадаємо: раніше ЗМІ поширили інформацію про те, що Адміністрація президента проводила переговори з Рінатом Ахметовим та Юрієм Бойко щодо призначення їх керівниками окупованих територій Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-