На оголошення вироку Савченко приїхали 17 дипломатів з ЄС та США - нардеп

На оголошення вироку Савченко приїхали 17 дипломатів з ЄС та США - нардеп

Укрінформ
Усю українську делегацію – народних депутатів від фракцій «Блок Петра Порошенка» та «Батьківщина», а також речника президента України після перерви у судовому засіданні не пустили в зал, де зачитується вирок українці Надії Савченко.

Про це повідомила народний депутат від БПП Ірина Луценко, пише сайт БПП.

«Нас з обіду не пустили в зал. Всю делегацію. Завели європейців. Приїхало 17 дипломатів з ЄС та США. Зараз перебуваємо в окремому приміщенні, де можемо дивитися трансляцію судового засідання», – повідомила Ірина Луценко.

За словами народного депутата, о 16.00 в судовому засіданні знову запланована перерва. «Сподіваємося, що зможемо потрапити в зал суду», – додала вона.

Говорячи про заборону в’їзду колеги – Ірини Геращенко – до РФ, Ірина Луценко назвала такі дії «випадом проти Президента Порошенка».

Поділилася Ірина Луценко і враженнями від дороги, яку довелося подолати до Донецького суду Ростовської області: «Виїхали із Києва експресом до Харкова. Їхали п’ять годин, а потім ще 13 годин – на машинах із пересадками. Дорога – лід. Їхали зі швидкістю 40 км/год. Асфальту немає, лише напрямок – суд».

У свою чергу Марія Іонова зауважила, що в судовому залі місця достатньо для того, щоб розмістити усіх бажаючих бути присутніми під час зачитування вироку Надії Савченко. «Мабуть, потужна делегація викликає страх», – припустила народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-