Суд над Савченко оточили люди в масках і снайпери

Суд над Савченко оточили люди в масках і снайпери

Фото
Укрінформ
Донецький суд Ростовської області РФ, який у понеділок розпочне "оголошення вироку" у справі народного депутата України Надії Савченко, по периметру оточений казаками.

Про це повідомили представники фракції БПП Марія Іонова та Ірина Луценко, які наразі перебувають у суді, інформує прес-служба політсили.

За їх словами на дахах навколишніх будинків – снайпери та подвійний кордон для проходу в приміщення суду.

"Росія ретельно готувалася до сьогоднішнього дня. Ситуація напружена. Заходиш у приміщення суду - тебе зустрічають люди в масках. Усі налаштовані вороже проти українців, які змогли дістатися суду", - зазначила Іонова.

"Чуємо відгуки і від дипломатів, що Надя вражає своєю мужністю, силою духу", - додала вона.

Як зазначив у Фейсбуці журналіст Роман Цимбалюк, "для російського провінційного містечка Донецьк суд над Савченко ціла подія - головний проспект перекритий - по вулицях ходять люди в масках і з автоматами".

Нагадаємо, сторона обвинувачення вимагає позбавити Савченко волі на 23 роки. Російське слідство звинувачує Надію за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі звинувачення відкидає. Насправді, після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії.

Фото: facebook.com/RomanTsymbaliuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-