Бурбак про коаліцію: Що не удар, то штанга чи автогол

Бурбак про коаліцію: Що не удар, то штанга чи автогол

Укрінформ
Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що існує два варіанти виходу з політичної кризи, що склалася у країні.

Про це він розповів під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є два варіанти виходу з цієї штучно, підкреслюю, штучно створеної кризи. Це - відновлення парламентської коаліції, посилення чинного складу Кабінету Міністрів України, тісна взаємодія між Блоком Петра Порошенка, Народним фронтом та демократичними парламентськими силами, продовження реформ, які започатковані цим урядом", - сказав Бурбак.

Другий варіант, за його словами, полягає в тому, щоб Президент із фракцією БПП взяли на себе відповідальність і представили новий склад Кабінету Міністрів, нового Прем'єр-міністра, нову програму дій уряду.

Бурбак зауважив, що після цього необхідно буде провести переговори з парламентськими силами щодо підтримки іншого уряду й альтернативної програми.

Нардеп підкреслив, що наразі альтернативи коаліції "Європейська Україна" немає. Він закликав усі демократичні фракції об'єднатися й відновити роботу коаліції.

"Упевнений, що ми будемо в Євролізі, це від нас залежить. Але команда виграє лише тоді, коли забиває у чужі ворота. А тут, що не удар, то штанга, то у свої ворота деколи. І це коаліції, і фракції БПП також стосується", - відповів Бурбак на коментар лідера фракції БПП щодо порівняння уряду й парламенту з футбольною командою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-