ЄС вимагає, щоб політична невизначеність в Україні закінчилася -  Бурбак

ЄС вимагає, щоб політична невизначеність в Україні закінчилася - Бурбак

Укрінформ
"Український тиждень" у Європарламенті засвідчує підтримку Євросоюзом України в проведенні важливих реформ, але ЄС вимагає, щоб  політична невизначеність в Україні закінчилася.

Про це заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, інформує прес-служба політсили.

"Український тиждень" у Європарламенті - це дуже важливий крок... Європейці наголошують, що ми й надалі повинні здійснювати важливі реформи, які впроваджує коаліційний уряд під керівництвом Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, і які не робились останні 25 років", - підкреслив Бурбак.

Він також наголосив, що Європейський Союз наполягає на тому, що "політична невизначеність, яка є на сьогодні в Україні, має закінчитись".

Бурбак відзначив також, що однією з важливих реформ є реформування законодавчої гілки влади - Верховної Ради України.

Прес-служба інформує, що сьогодні в межах "Українського тижня" буде заслухано звіт місії Пета Кокса.

Як відомо, у Брюсселі з 29 лютого по 2 березня проходитиме "Український тиждень", під час якого відбудеться Конференція високого рівня Європейського парламенту та ВР України щодо розвитку спроможностей заради реформ та засідання Бюро Парламентського комітету асоціації.

Перед початком Конференції відбудеться розширена дискусія щодо висновків та рекомендацій Звіту Місії Європейського парламенту, очолюваної Петом Коксом, з оцінки потреб Верховної Ради України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-