Савченко дедалі гіршає - адвокат

Савченко дедалі гіршає - адвокат

Оновлено
Укрінформ
Стан здоров'я української льотчиці, народного депутата Надії Савченко погіршився після того, як вона припинила сухе голодування.

Про це повідомив адвокат Савченко Микола Полозов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Надія припинила сухе голодування, але вихід з нього відбувається з важкими ускладненнями. Вчора її рвало водою, яку вона намагалася пити. Крім цього, стан її і без того виснаженого здоров'я стає все гірше. Позначається стара проблема з каменями в нирках, загострена стресом для організму у вигляді голодування (особливо сухого). Висока температура, яка не спадає вже кілька днів, свідчить, як мінімум, про серйозне запалення внутрішніх органів. Іншими словами, мінімум, що зараз необхідно зробити для Надії Савченко - це провести її медичне обстеження", - написав адвокат.

За словами Полозова, російських медиків Савченко до себе не пускає. Разом з тим, українські медики все ще знаходяться в Ростові-на-Дону, так і не отримавши дозволу від російської влади на зустріч і обстеження Савченко.

"Так чи інакше, Надії Савченко терміново потрібне хоча б медичне обстеження для оцінки поточного стану здоров'я, визначення потенційних ризиків і правильного виходу з сухого голодування", - зазначив Полозов.

Він уточнив, що російський омбудсмен Ела Памфілова не проявляє якоїсь активності у долі Надії в цей критичний момент: "На мій суб'єктивний погляд ситуація критична... Здоров'я і життя Надії гаснуть на очах. Час збігає..."

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-