Савченко почала пити воду маленькими ковтками - правозахисники

Савченко почала пити воду маленькими ковтками - правозахисники

Укрінформ
Українська льотчиця Надія Савченко, яка з 3 березня продовжувала сухе голодування на знак протесту проти незаконного арешту, утримання в СІЗО і злочинного суду, не припинила голодувати, але з сьогоднішнього дня почала пити маленькими ковтками воду.

Про це розповіли члени громадської спостережної комісії (ОНК) Ростовської області член комісії Валентина Череватенко та Володимир Катасонов, які побували сьогодні, 10 березня, у Надії Савченко в СІЗО в місті Новочеркаськ, написала на своїй сторінці у Facebook російська журналістка Вікторія Івлєва.

«Сьогодні Валентина Череватенко та Володимир Катасонов знову побували у Наді в камері. Це було близько 8 вечора. Надя п'є воду за графіком, рекомендованого при виході з сухої голодовки, маленькі ковточки через 20-30 хвилин, вода кімнатної температури», - написала Івлєва.

При цьому вона додала, що Савченко попросила передати своїй мамі і сестрі, щоб вони їхали додому.

"Надя дуже стурбована, що вони в Росії, а попереду ще багато важких часів. Надя стійко переносить непростий процес виходу з сухої голодовки. Але голодувати взагалі, на жаль, вона не припинила", - наголошується в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-