Луценко про безвізовий режим: Україна має застосувати «важку артилерію»

Луценко про безвізовий режим: Україна має застосувати «важку артилерію»

Укрінформ
Україна має застосувати «важку артилерію» в особі Президента і нового Прем’єр-міністра для успішного завершення процесу скасування візового режиму з Євросоюзом.

Про це заявив журналістам у Європарламенті голова депутатської фракції «БПП» у Верховній Раді України Юрій Луценко, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Нам потрібно зняти проблеми внутрішнього характеру. Нам доведеться застосувати найважчу артилерію у вигляді зустрічі Президента, нового Прем’єр-міністра з метою пояснити, що криза в Україні подолана», - сказав Луценко.

Він висловив переконання, що наступні два тижні будуть вирішальними у подоланні політичної кризи в Україні, включаючи створення нової коаліції і нового уряду та внесення змін до візових законів, щоб показати європейським партнерам, що Україна виконала домашнє завдання.

На думку політика, наявні проблеми на шляху скасування віз з боку ЄС для українців полягають не у технічних проблемах у законах та міграційній кризі, а у відсутності «зрозумілої проєвропейської цілісної команди» в українському парламенті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-