У США тривають дискусії щодо військової допомоги Україні - конгресмен

У США тривають дискусії щодо військової допомоги Україні - конгресмен

Укрінформ
Адміністрація США продовжує обговорювати, у тому числі, з Конгресом, а також із європейськими партнерами перспективи надання невійськової та військової допомоги Україні на тлі продовження російської агресії в регіоні.

Про це зазначив у четвер під час VII Діалогу Україна-США в галузі безпеки у Вашингтоні член Конгресу США Сандер Левін, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, ця допомога є життєво важливою (для України. – Ред.). І нині продовжуються дискусії про те, якою вона має бути, у тому числі в самій адміністрації, між адміністрацією і Конгресом, а також між адміністрацією і європейським співтовариством", - поінформував американський конгресмен. 

При цьому він зазначив, що розглядаються різні варіанти, втім, на його переконання, "ефективною комбінацією є поєднання невійськової та військової допомоги".

Левін також зауважив, що загострення бойових дій на сході України викликає "глибоке занепокоєння" у США. "Питання полягає в тому, як краще протистояти цьому", - додав він.

У цьому зв'язку член американського Конгресу підкреслив, що США мають надіслати чіткий месидж Росії, що виступають твердо за незалежність та свободу України. "І Росія повинна зрозуміти нашу відданість цій меті", - підсумував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-