Фракція БПП вирішила підтримати відставку Яценюка

Фракція БПП вирішила підтримати відставку Яценюка

Укрінформ
Фракція "Блок Петра Порошенко" підтримає відставку уряду Арсенія Яценюка.

Про це заявив народний депутат від БПП Сергій Каплін після засідання фракції за участі президента і прем'єр-міністра, повідомляє телеканал новин «112-Україна».

"Було прийнято чітке рішення майже одноголосно фракцією БПП висловити недовіру роботі Кабміну, і було прийнято рішення зібрати у разі висловлення недовіри підпису. Завтра фракція, я переконаний, у повному складі проголосує, дасть свої необхідні голоси, дасть свої підписи, і ми будемо формувати новий уряд. Є необхідні 226 голосів для того, щоб висловити недовіру Яценюку, зібрати за лічені хвилини необхідні підписи, подати в комітет, розглянути і поставити питання про ліквідацію режиму Яценюка", - заявив Каплін.

Інший депутат від БПП Сергій Лещенко сказав, що президент і прем'єр перебували на фракції, але не перетиналися. Рішення нардепи приймали без їх участі.

"Президент слухав, і він пішов з половини фракції. Друга половина фракції була за участю Яценюка без президента. Вони не перетиналися на фракції. Був Порошенко десь годину, потім він пішов, потім зайшов Яценюк і теж був десь годину. Потім пішов Яценюк, і потім рішення приймалися фракцією. Рішення голосувалися без Яценюка і Порошенка", - розповів Лещенко.

Нагадаємо: у вівторок в Раді відбудеться фінальний звіт уряду перед парламентом, після якого очікується ухвалення рішення про подальшу долю Кабміну Арсенія Яценюка.

Раніше фракції "Самопомочі", "Батьківщини" і Радикальної партії заявляли, що підтримують повну зміну уряду. "Народний фронт" відставку Кабміну не підтримує і не виключає, що вийде з коаліції у разі, якщо вона відбудеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-