"Самопоміч": Уряд має піти у відставку

Укрінформ
У "Самопомочі" переконані, що нинішній уряд має піти у відставку.

Про це сказав з трибуни сьомого позачергового з'їзду партії, що почався в Харкові, "Об'єднання "Самопомочі" її лідер Андрій Садовий, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цей уряд не впорався зі своєю роботою і не показав приклад служіння народові. Нас лякають розвалом України. Якщо ми наново не перепишемо коаліційну угоду і не отримаємо нового уряду - це буде розвал країни. Цей уряд має піти у відставку. Крапка", - підкреслив Садовий.

Він також зазначив, що "в той час, як "Самопоміч" займає у Верховній Раде принципову позицію, у більшості інших депутатів  - інші цілі".

На порядку денному з'їзду - десять питань, включаючи звіт за 2015 рік, а також обговорення теми боротьби з корупцією і кандидатур на вибори.

Відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про необхідність скликання цього позачергового з'їзду в Харкові, а не в Кривому Розі, на підтримку свого висуванця на посаду мера, Садовий сказав: "Необхідність позачергового з'їзду підказала ситуацією в країні. У Кривий Ріг ми обов'язково поїдемо підтримати свого кандидата".

За словами одного з делегатів з'їзду, як кандидата можуть затвердити нардепа Семена Семенченка - він присутній на з'їзді, як завжди, у формі бійця АТО.

З'їзд зібрав півтисячі учасників, включаючи дві сотні делегатів зі всієї України, а також гостей і журналістів. На завершення відбудеться прес-конференція.

Учасники з'їзду також проведуть мітинг біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-