В БПП пояснили, чому Росія заслуговує на посилення санкцій

В БПП пояснили, чому Росія заслуговує на посилення санкцій

Укрінформ
В БПП заявили, що Росія заслуговує на посилення санкцій після оприлюднення СБУ доказів підривної діяльності та співпраці з терористами на Донбасі російських офіцерів зі складу СЦКК.

Про це у Фейсбук заявила нардеп від політсили Ірина Фріз.

Вона нагадала, прикриттям мандату СЦКК російські кадрові військові беруть участь та безпосередньо здійснюють керівництво навчань бойовиків терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР".

«Наявність документів про нагородження військовослужбовців РФ, які входять до СЦКК «за допомогу, що надана ДНР в боротьбі з відсічі агресії державі Україна» прямо вказують не тільки на продовження участі РФ на боці бандформувань, але й на використання інструментів врегулювання конфлікту з метою ведення розвідувальної діяльності та надання військової допомоги бандформуванням”, – написала народний депутат.

За її словами, дії представників російської сторони в СЦКК відображають справжні наміри та політику російського керівництва щодо ситуації на Донбасі, а грубе порушення Мінських домовленостей очевидне.

“Чергові факти підтримки Росією бандформувань ДНР/ЛНР, її активну участь у бойових діях проти українських Збройних сил, використання інструментів мирного врегулювання з метою ведення розвідки, надання військово-технічної допомоги мають знайти відповідь з боку міжнародної спільноти у вигляді посилення санкцій проти Російської Федерації”, – наголосила Ірина Фріз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-