Гройсман обіцяє українцям

Гройсман обіцяє українцям "живе спілкування" щотижня

Укрінформ
Щопонеділка Голова Верховної Ради Володимир Гройсман пообіцяв українцям "живу трансляцію" в соціальних мережах, в якому він розповідатиме про роботу парламенту.

Про це він заявив у своєму відеозверненні до українців, яке  розміщене на його сторінці у Фейсбуці

"Я вважаю, що живе спілкування ніщо інше не зможе замінити. Я думаю, що двосторонній зв'язок, обмін думками є надзвичайно важливими, тому щопонеділка я буду виходити в живу трансляцію, щоб обговорювати порядок денний країни та парламенту", - сказав Гройсман. 

Він також пообіцяв, що відеотрансляції будуть проходити систематично в різних соціальних мережах. 

"Такі наші відеотрансляції будуть постійними, ми поширимо цю діяльність в інших соціальних мережах, для того щоб якомога ширше відбувався цей діалог", - висловився Гройсман. 

Голова ВР пояснив, що в своїх відеозверненнях він доповідатиме про ті кроки та дії, які влада планує провести: "Ті дії, які ми маємо зробити, ті зміни, які нам треба провести в достатньо складних та важких умовах. Спільно ми можемо напрацьовувати дуже важливі рішення". 

Гройсман запевнив, що зауваження та поради українців будуть враховані: "Я можу запевнити Вас, що раціональні думки, гарні поради я завжди враховуватиму".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-