Гройсман каже, що порозумівся з голодуючими під його кабінетом

Гройсман каже, що порозумівся з голодуючими під його кабінетом

Укрінформ
Спікер парламенту Володимир Гройсман поспілкувався з мешканцями Кривого Рогу, які знаходяться у Верховній Раді, і знайшов з ними порозуміння.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Сьогодні поспілкувався з мешканцями Кривого Рогу, які знаходяться у Верховній Раді. Ще раз розповів їм про те, що чинне законодавство прямо забороняє мені підписувати Закон про вибори у їхньому місті до того, як у залі Верховної Ради буде розглянута постанова про скасування результатів голосування. А це, як і планувалось, відбудеться у вівторок. Ми все це проговорили і ніби знайшли порозуміння", - написав він.

Гройсман висловив жаль з приводу того, що організатори акції добре знали, що він не мав права підписувати документ: "Свідомо ввели в оману і цих людей, і взагалі громадськість".

З приводу цієї історії спікер зауважив, що його не дивувало, коли політики старої формації вдавались до спекуляцій заради своїх політичних цілей. "Мене дивує і глибоко розчаровує, коли брехня і спекуляції стають нормою поведінки представників нової хвилі політиків. Зокрема деяких народних депутатів від фракції "Самопоміч", від якої я завжди очікував прореформаторської позиції і відповідальної політики. І вимушений сказати, що це не перший раз, коли я з цим стикаюсь", - написав спікер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-