Саакашвілі назвав новий кошмар для Путіна

Саакашвілі назвав новий кошмар для Путіна

Укрінформ
Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає визначною подією відкриття транспортного коридору Україна - Китай.

Про це він заявив сьогодні в Іллічівському морському торговельному порту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ще кілька років тому, коли я, будучи президентом Грузії, ініціював будівництво залізничної магістралі з розрахунку на створення транспортного маршруту Україна - Китай через Грузію, всі казали: у цього маршруту немає перспективи. Всі говорили: товарні потоки з Європи будуть і в подальшому йти через Росію. І от сьогодні маршрут відкрито, настав кошмар Путіна!", - наголосив губернатор.

За словами Саакашвілі, "як тільки покінчимо з корупцією, як тільки митниця стане електронною і ми зрозуміємо, що треба рухатися швидше і бути більш гнучкими, впевнений, що ми прорвемося і станемо однією з успішних країн Європи".

Нагадаємо, у п’ятницю з Іллічівського морського порту відправився перший демонстраційний рейс сполученням Україна - Китай. Маршрут пролягатиме "Південним шовковим шляхом" в обхід Росії по території Грузії, Азербайджану, Казахстану (через Каспійське і Чорне моря).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-