ОБСЄ доповіли про російські «Буратіно» у трьох пунктах

ОБСЄ доповіли про російські «Буратіно» у трьох пунктах

Укрінформ
У районах Новогригорівка, Макіївка та Донецьк зафіксоване знаходження забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків та важкої вогнеметної системи ТОС-1 “Буратино".

Про це поінформовано СММ ОБСЄ, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Новогригорівка, Макіївка та Донецьк забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків та важкої вогнеметної системи ТОС-1 "Буратино", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше на окупованих районах Донбасу вже була помічена російського виробництва ТОС-1 "Буратино".

Згідно з розвідкою, в цілому ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. "Противник здійснив 23 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 та 82-мм мінометів, з них 19 - Луганське, Майорськ, Зайцеве, Новгородське, Троїцьке (Слов'янський напрямок) та чотири - Опитне, Піски (Донецький напрямок)", - повідомили в ГУР.

Протягом минулої доби зусилля противника зосереджувались, головним чином, на веденні розвідки та проведенні диверсійних дій у тилу сил АТО на Слов'янському та Донецькому напрямках.

Також продовжувалися заходи з підвищення боєздатності, доукомплектування та логістичного забезпечення з'єднань і частин 1 та 2 армійських корпусів російських окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-