У Кабміні з’ясують, хто вписав у бюджет правку для зриву безвізового режиму

У Кабміні з’ясують, хто вписав у бюджет правку для зриву безвізового режиму

Укрінформ
Міністр юстиції наголошує: в уряді не знають про скандальні зміни до держбюджету, що зривають виконання Україною своїх зобов’язань щодо безвізового режиму.

Про це Павло Петренко написав у Фейсбук.

Урядовець зазначив, що сьогодні зі ЗМІ дізнався, що нібито в законі про бюджет «звідкілясь» з’явився пункт, який відстрочує запуск системи електронного декларування до 2017 року.

«Із впевненістю заявляю - в проекті бюджету, який Уряд подавав на розгляд Верховної Ради, такого пункту не було і не могло бути. Кабінет Міністрів уже розробив і найближчим часом внесе до парламенту правки до Закону про бюджет, які відмінять даний пункт», - пише міністр.

Павленко наголосив, що уряд вимагатиме провести розслідування, «аби виявити, яким чином ця правка з’явилася у фінальному тексті документу».

Як повідомлялось, нардеп Віктор Чумак, який є членом Національного агентства з питань запобігання корупції, 4 січня заявив у Фейсбуці Закон про бюджет містить пункт, який відтерміновує на рік на початок дії нової системи фінансового контролю, необхідної для запровадження безвізового режиму з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-