Санкції проти Росії мають бути продовжені - Президент

Санкції проти Росії мають бути продовжені - Президент

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що Москва поки не демонструє жодної готовності повністю виконувати Мінські домовленості і висловив сподівання, що Європейська Рада, засідання якої відбудеться 17-18 грудня, продовжить пакет санкцій проти Російської Федерації.

Про це він повідомив на зустрічі з віце-міністрами оборони Республіки Польща Томашем Шатковським, Латвії Раймондсом Вейонисом, Литовської Республіки Юозасом Олекасом та Естонії Ханнесом Хансена, передає прес-служба Глави держави.

«Москва поки не демонструє жодної готовності повністю виконувати Мінські домовленості», - підкреслив він, при цьому висловивши надію, що санкцій проти Російської Федерації будуть продовжені.

Також Порошенко подякував міністрам за підтримку у реформуванні сектору оборони і безпеки України та допомоги у лікуванні поранених, а також відзначив важливість подальшого розвитку українсько-польсько-литовської військової бригади.

«Президент також зазначив, що Україна за короткий термін змогла продемонструвати значний прогрес у реформуванні сектору безпеки та оборони та розвитку своїх Збройних сил», - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-