Рада сьогодні подумає, як долучити народ до боротьби з корупцією

Рада сьогодні подумає, як долучити народ до боротьби з корупцією

Укрінформ
Народні депутати у середу розглянуть питання ратифікації та внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення ролі громадянського суспільства у боротьбі з корупційними злочинами за пропозиціями Президента України.

Про це повідомляється у порядку денному парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, нардепи мають ратифікувати Протокол про застосування Договору про зону вільної торгівлі від 18 жовтня 2011 року між його Сторонами та Республікою Узбекистан.

У другому читанні народні обранці розглянуть законопроект про внесення змін до закону України про комітети Верховної Ради щодо доступу засобів масової інформації до засідань комітетів.

Крім того, у порядку денному парламенту - внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо вдосконалення порядку застосування до засуджених заходів заохочення і стягнення. Також нардепи можуть внести зміни до Кримінально-виконавчого кодексу щодо гуманізації порядку і умов виконання покарань.

Нардепи також планують розглянути законопроект щодо вдосконалення гарантій права засуджених на відбування покарання за місцем проживання до засудження або місця постійного проживання родичів та законопроект щодо гуманізації кримінальної відповідальності жінок.

У порядку денному ВР і законопроект про амністію в 2015 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-