Порошенко отримав в Італії всі необхідні сигнали

Порошенко отримав в Італії всі необхідні сигнали

Укрінформ
Україна заручилася підтримкою Італії у сфері безпеки, боротьби з корупцією, економіки та євроінтеграційних прагнень.

Про це сказав Президент Петро Порошенко за результами зустрічі з італійським колегою Серджіо Маттареллою та головою Ради міністрів Італії Маттео Ренці, повідомляє прес-служба глави держави.

"Зустрічі були дуже конструктивними, дружніми та довірливими. Ми отримали всі необхідні сигнали підтримки, які сьогодні так потрібні Україні", - сказав Порошенко.

Він обговорив з керівництвом Італії питання у сфері безпеки, економіки та політики. Україна отримала тверду та послідовну підтримку з боку Італії щодо питання безпеки та оборони. Зокрема, під час зустрічей наголошувалось, що Італія чітко стоїть на засадах необхідності повної імплементації Мінських угод.

Українська та італійська сторони домовилися про співпрацю в економічній сфері, зокрема в енергетиці, в сільському господарстві, включаючи сферу сільськогосподарського машинобудування та інвестиції в технології, харчову промисловість, щодо кроків італійських партнерів з розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

Крім того, досягнуто домовленостей щодо встановлення партнерських відносин між Антикорупційним бюро Італії та Національним антикорупційним бюро України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-