Кривий Ріг: протестувальники контролюють, щоб ТВК прийняла скарги

Кривий Ріг: протестувальники контролюють, щоб ТВК прийняла скарги

Укрінформ
Територіальна виборча комісія в Кривому Розі почала приймати скарги на порушення виборчого процесу, протестувальники контролюють процес.

Про це повідомляє канал "112 Україна"

«Виборча комісія розпочала своє засідання, приймає скарги, але члени комісії сперечаються з активістами і з самим депутатом Милобогом, народними депутатами, які його підтримують, про те, що скарги складено неправильно, акти написані неправильно. Зараз там шум і скандал. Люди, які зібрались під міськрадою, стукають у вікна, кричать: «Ганьба!». ...Оскільки там шум і скандал, то розпочати свою роботу ТВК не може, і скарги приймають швидше в неофіційному, ніж в офіційному порядку», - заявила кореспондент в ефірі.

Засідання комісії проходить на тлі акції протесту проти фальсифікації виборів. Сотні людей зібралися під вікнами Криворізкього міськвиконкому, співають гімн України. За свідченням очевидців, бійці АТО створили навколо мітингарів кілька кіл безпеки.

Нагадаємо, за місце міського голови Кривого Рогу боролися Юрій Вілкул (батько екс-віце-прем’єра Олександра Вілкула) від Опозиційного блоку і Юрій Милобог від «Самопомочі». Вранці територіальна виборча комісія визнала переможцем Вілкула. «Самопоміч» не визнає результатів виборів, у штабі Милобога заявляють про фальсифікацію результатів голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-