У Кривому Розі

У Кривому Розі "замінували" мерію, зірвали засідання МВК

Укрінформ
У Кривому Розі Дніпропетровської області, де триває протистояння за підсумками виборів мера, зірвали засідання міської виборчої комісії.

Про це повідомляє місцевий інтернет-ресурс "Перший Криворізький".

Надійшла також інформація про замінування будівлі міськвиконкому.

"Сьогодні, 17 листопада, о 18:00 повинне відбутися засідання міського виборчого комітету, на якому планувався розгляд скарг щодо виборчого процесу. Без попередження засідання було перенесене на 15:00, на яке запросили нових депутатів міської ради. Проте, нові слуги народу відмовилися розглядати скарги без людини, яка їх подала - опонента Юрія Вілкула(діючий мер і кандидат на посаду міського голови від Опоблоку - ред.) Юрія Милобога (кандидат на посаду міського голови від "Самопомочі" - ред). А о 16:30 надійшла інформація про замінування будівлі міськвиконкому. Усіх присутніх попросили покинути будівлю", - йдеться у повідомленні.

За словами керівника Дніпропетровської обласної організації «Самопоміч» Олександра Лигіна, з міськвиконкому вивели журналістів, але екстреної евакуації не відбувається, працівники виконкому не покидають кабінетів. Лигін вважає, що такі дії виконані для того, щоб зірвати запланований раніше мітинг.

Як передають місцеві журналісти, біля будівлі міськвиконкому з 17.00 стає більше людей, йде мітинг.

Близько 17:40 перевірка будівлі завершилася, вибухонебезпечні предмети не було виявлено. "Тепер виборчком зможе провести зірване засідання", - пишуть місцеві журналісти.

Нагадаємо, за місце міського голови Кривого Рогу боролися Юрій Вілкул(батько екс-віце-прем'єра Олександра Вілкула) від Опозиційного блоку і Юрій Мілобог від «Самопомочі». Вранці територіальна виборча комісія визнала переможцем Вілкула. «Самопоміч» не визнає результатів виборів, у штабі Мілобога заявляють про фальсифікацію результатів голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-