Вибори в Кривому Розі можуть оскаржити - Опора

Вибори в Кривому Розі можуть оскаржити - Опора

Укрінформ
Координатор виборчих і парламентських програм Громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська припускає, що результати виборів мера у Кривому Розі можуть змінитися у разі оскарження однією зі сторін.

Таку думку вона висловила на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відрив між кандидатами за результатами повторного голосування є лише 600 голосів. У разі, якщо відбуватиметься оскарження тих чи інших рішень або протоколів дільничних виборчих комісій, цей результат може бути змінений», - сказала Айвазовська.

Водночас вона нагадала, що оскарження не може відбуватися на основі політичного бажання кандидата, який програв. Для цього має бути сильна доказова база щодо виявлених порушень, у зв'язку з якими виникла підозра щодо внесення недостовірних відомостей у протокол підсумкового підрахунку дільничних виборчих  комісій. "Зрозуміло, що такий маленький відрив є підставою для того, щоб боротися і сумніватися, але якщо немає що представити у суді, доволі важко сьогодні визнавати, що такий результат є сфальшований", - наголосила Айвазовська.

Нагадаємо, прес-служба партії "Самопоміч" заявляла, що їхній представник Юрій Милобог перемагає на виборах мера Кривого Рогу. В то же час депутат Верховної Ради від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін стверджував, що в другому турі виборів міського голови Кривого Рогу переміг представник його політичної сили Юрій Вілкул.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-