Рада розгляне у вівторок

Рада розгляне у вівторок "зірвані" вибори на Донбасі

Укрінформ
Верховна Рада розгляне у вівторок питання щодо проведення місцевих виборів у тих населених пунктах Донбасу, де вони не відбулися 25 жовтня.

Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Гройсман в інтерв'ю парламентському телеканалу "Рада", повідомляє прес-служба ВР.

"Я буду закликати колег підтримати проведення виборів до місцевих органів влади у цих містах (населених пунктах Донбасу, де не були проведені вибори - ред.). Це питання стоїть на вівторок у порядку денному. Я вважаю, що ніхто не має права забирати у людей можливість або право голосувати за свою владу, особливо місцеву", - сказав він.

За словами спікера, він наполягатиме на якомога скорішому проведенні місцевих виборів у населених пунктах Донбасу, де вони не відбулися 25 жовтня. Він зазначив, що питання про призначення дати цих місцевих виборів, зокрема, і в Маріуполі, має бути розглянуто Верховною Радою.

За словами керівника парламенту, зареєстровано один законопроект і одна постанова з цього питання. "Під час підготовки до голосування подивимося, які будуть висновки комітету, які будуть думки депутатів. Саме головне - щоб технічно можливо було організувати вибори на цій території, але я вважаю - якомога раніше", - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-