Яценюк нагадав Раді: народ має право на безвізовий режим

Яценюк нагадав Раді: народ має право на безвізовий режим

Укрінформ
Ухвалення Радою законопроектів у складі «безвізового пакету» надасть Україні додаткові аргументи щодо надання безвізового режиму з ЄС.

Про це під час виступу у Верховній Раді заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нам будуть допомагати тоді, коли ми допомагаємо самі собі. Тому звертаюся до членів парламенту з проханням проголосувати сьогодні всі законопроекти для того, щоб мати додаткові аргументи нашим європейським партнерам в тому, що українські громадяни заслуговують на безвізовий режим, тому що український парламент знає, що таке політична відповідальність і політична єдність, і прийме всі закони необхідні для забезпечення безвізових поїздок громадян України до Європейського Союзу», - сказав Яценюк.

Він підкреслив, що в процесі підготовки вдалося дійти згоди практично по всіх законопроектах, необхідних для лібералізації безвізового режиму з ЄС. Водночас Прем'єр-міністр попросив парламент відправити на доопрацювання в Кабінет Міністрів законопроект № 3224 щодо документів, які підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-