Порошенко сказав, як Деканоїдзе має реформувати поліцію

Порошенко сказав, як Деканоїдзе має реформувати поліцію

Укрінформ
Президент Петро Порошенко провів зустріч з новопризначеним керівником Національної поліції Хатією Деканоїдзе.

Як наголосив глава держави, "на плечі шефа поліції ляже важлива місія – побудова нової Національної поліції", повідомляє прес-служба Президента.

Порошенко відзначив, що Україні буде надзвичайно корисним досвід Грузії і співпраця з американськими партнерами.

Глава держави підкреслив, що процес формування Національної поліції завершується, та наголосив на надзвичайно високій відповідальності цього правоохоронного органу, який має найвищу довіру в суспільстві. "За дуже короткий термін нам вдасться перетворити міліцію в поліцію. І головне – через потужну підтримку і довіру народу", – заявив Президент.

До структури нової поліції увійде патрульна служба, яка вже відома у більшості міст України і має величезний рівень підтримки серед населення.

За словами Порошенка, керівник Національної поліції має реформувати загальну структуру поліції, в якій "людина, зустрічаючись з поліцейським, буде мати посмішку, доброту, бажання допомогти, бажання захистити, а не те, з чим залишалася українська міліція, яка мала всі недоліки радянських часів".

Президент відзначив, що кандидатура Деканоїдзе знайшла консенсус і підтримку.

У зустрічі також взяли участь Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-