Президент: На Корбані ніхто зупинятися не буде

Президент: На Корбані ніхто зупинятися не буде

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що на затриманні лідера партії УКРОП Геннадія Корбана боротьба з корупцією не зупиниться: незабаром країна має почути нові прізвища корупціонерів від старої і від нової влади.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телевізійним каналам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Моя реакція абсолютно проста. Позиція перша: декілька тижнів тому, коли парламент знімав недоторканість з народних депутатів, які притягнені до відповідальності, я твердо пообіцяв – це лише початок. І процеси боротьби з корупцією, і рішучі процеси відновлення законності будуть продовжуватися", - сказав він, коментуючи затримання Корбана.

За словами Президента, друга позиція полягає в тому, що розслідування "має відбуватися прозоро і мати всі підстави, щоб викликати довіру суспільства, бо єдиною підставою для розслідування є злочин, що коїться з порушенням законодавства".

"На Корбані ніхто зупинятися не буде", - наголосив Глава держави на третій позиції.

"В нас немає імунітету від розслідування, від притягнення до відповідальності за корупційні злочини, ні у кого – ні в команди нової влади, де також мають бути порушені справи, ні в старої влади, де також усі винні мають бути притягнуті до відповідальності. Я наголошую на тому, що країна найближчим часом має почути нові прізвища тих, хто буде притягнутий до відповідальності", - підкреслив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-