НАТО: Ми не бачимо відведення Росією військ з України

НАТО: Ми не бачимо відведення Росією військ з України

Укрінформ
Росія й надалі постачає на Донбас зброю та бійців.

Про це на прес-конференції в Пентагоні заявив головнокомандувач об’єднаних збройних сил НАТО в Європі Філіп Брідлав, повідомляє "Радіо Свобода".

"Ми не бачимо відведення Росією військ з України. Командування і управління, повітряна оборона, артилерійська підтримка, персонал, постачання – все це досі йде на Донбас з Росії", - сказав Брідлав.

Він наголосив, що занепокоєний також діями Росії в Сирії.

"Наразі увага до подій в Україні дещо зменшилася через те, що відбувається у Сирії. Це техніка, яка уже була використана кілька разів. Вторгнення у Крим… Далі увага до цього спадає через вторгнення на Донбас. Тепер увага і до цього спадає через те, що відбувається у Сирії. Ми маємо зосередитися на тому, що це сплановано Росією і ми маємо думати цілісно про відповідь Москві", - зазначив головнокомандувач.

Нагадаємо, Москва розпочала повітряні удари по території Сирії 30 вересня. Захід заявляє, що Москва використовує свою військову кампанію у Сирії для зміцнення влади сирійського президента Башара аль-Асада, а не для боротьби з екстремізмом, як стверджує Кремль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-