Порошенко розказав, як українським аграріям допоможуть вийти на ринок ЄС

Порошенко розказав, як українським аграріям допоможуть вийти на ринок ЄС

Укрінформ
Договір про співпрацю між Міністерством  аграрної політики України та Міністерством землеробства  Латвії  допоможе вітчизняним сільгоспвиробникам отримати доступ до ринку Європейського Союзу.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на прес-конференції після спільної зустрічі з Президентом Латвійської Республіки Раймондсом Вейонісом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні  був підписаний документ між міністрами аграрної політики. Про що йдеться? Ви знаєте, що  з 1 січня у повному обсязі імплементується поглиблена Угода вільної торгівлі. І  досвід латвійських виробників, логістичні, транспортні, консультативні можливості наших  партнерів у повному обсязі буде використовуватися українськими виробниками", - зазначив Глава держави.

Порошенко додав, що у розробці договору про співпрацю між міністерствами сільського господарства взяли участь транспортні відомства обох країн. Таким чином, для українських підприємців будуть забезпечені транспортні переходи і тарифи.

Президент зазначив, що доступ українських сільгоспвиробників на європейський ринок наразі вкрай важливий з огляду на блокування нашої продукції  на російському  ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-