Рада має перепризначити

Рада має перепризначити "зірвані" вибори, щойно збереться – БПП

Укрінформ
Голова виборчого штабу партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Ігор Кононенко оголосив про скликання Ради коаліції 26 жовтня для обговорення питання проведення виборів в населених пунктах, де вони не відбулися 25 жовтня.

Про це інформує прес-служба БПП.

За словами нардепа, найбільше проблем з голосуванням на сході України: "Найбільш проблемне місто – це Маріуполь. Зараз вибори в цьому місті не відбуваються. Проблема з бюлетенями – голова виборчої комісії самостійно прийняв рішення друкувати бюлетені у приватної компанії, яка пов’язана з певною політичною силою. Друге проблемне місто – це Красноармійськ. В цьому місті суд прийняв рішення, яким скасував рішення територіальної виборчої комісії про друк бюлетенів у приватної особи, що також є порушенням".

"Позиція нашої політичної сили щодо цих подій: 26 жовтня ми скликаємо Раду коаліції, на якій ініціюємо підготовку законопроекту щодо проведення виборів у місті Маріуполі та інших містах, де вибори не відбулися. За тиждень ми зможемо підготувати такий закон, і вже на наступному пленарному тижня проголосувати його. Це дасть можливість провести вибори вже 15 листопада", – сказав Кононенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-