Прописаних у Затоці

Прописаних у Затоці "під вибори" викинули зі списків. Остаточно

Укрінформ
Одеський апеляційний адміністративний суд скасував рішення судді Білгород-Дністровського райсуду Віталія Мишка про законність масової реєстрації громадян у смт Затока Білгород-Дністровського району напередодні виборів.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі адмінсуду.

"Колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду частково задовольнила апеляційну скаргу, подану адвокатом Григорієм Биковим від імені десяти мешканців смт Затока Білгород-Дністровського району на рішення Білгород-Дністровського райсуду від 23 жовтня про уточнення списку виборців, законно зареєстрованих на території Затоки. Вислухавши доводи сторін, колегія суддів постановила вилучити із виборчих списків дільничної виборчої комісії смт Затока 323 осіб із 350 нещодавно незаконно прописаних у приватних квартирах, базах відпочинку, магазинах та складах на території селища. Рішення колегії суддів остаточне і оскарженню не підлягає", - зазначили в адмінсуді.

Зазначається, що лише за 27 громадянами, що були недавно включені до виборчого списку, суд визнав законне право проголосувати на території смт Затока.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-