Вибори в Маріуполі можуть скасувати - Жебрівський

Вибори в Маріуполі можуть скасувати - Жебрівський

Укрінформ
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський припускає, що місцеві вибори у Маріуполі Донецької області, призначені на 25 жовтня 2015 року, можуть скасувати.

Про це губернатор заявив у телеефірі під час марафону "Україна понад усе".

"Ми аналізуємо ситуацію і завтра приймемо рішення як переживемо ніч, як пройде ця доба. Якщо ми побачимо, що ситуація насправді буде тільки погіршуватися, то зрозуміло, я буду звертатися до Центральної виборчої комісії, щоб скасувати вибори на 25 жовтня у місті Маріуполь. Але ще, в принципі, нам потрібні для аналізу деякі підстави і деякий аналіз ситуації тої, яка є в місті Маріуполь", - зазначив Жебрівський.

Він також наголосив, що завжди був проти проведення місцевих виборів в Маріуполі 25 жовтня.

"Власне з самого початку я був прихильником того, що в Маріуполі вибори проводити не можна: і як в зв'язку із заходами безпеки, так і в зв'язку з достатньо серйозним загостренням внутрішньо-політичної боротьби", - зауважив голова Донецької ОДА.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 19 жовтня, невідомі здійснили теракт - стріляли з гранатомета у житлову багатоповерхівку. Постраждалих та загиблих внаслідок обстрілу немає, пошкоджений фасад будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-