Сергій Борзов: Вінниччина повністю відновила перші 10 будинків калинівчан на Херсонщині

Сергій Борзов: Вінниччина повністю відновила перші 10 будинків калинівчан на Херсонщині

Укрінформ

В рамках загальнонаціонального проекту «Пліч-о-пліч» Вінниччина повністю відновила перші десять будинків калинівчан на Херсонщині.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«Майже три місяці в Калинівському Бериславського району Херсонської області працюють бригади майстрів з Вінниччини. За цей час до формування бригад та забезпечення технікою долучилися 22 територіальні громади Вінницької області. Загалом було задіяно 125 людей», - зазначив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

За його словами, вінницькі будівельники повністю відновили десять перших будинків калинівчан. У цих будинках замінено покрівлю, встановлено металопластикові вікна та двері, здійснено фасадні роботи. Житло повністю готове для проживання.

Для відновлення будинків Вінницькою ОВА до Калинівського було організовано і відправлено вісім фур з будівельними матеріалами. Це газобетонні блоки, цемент, шпаклівка, монтажна піна, цвяхи, арматура, будівельний інструмент. Все, що необхідне для відбудови пошкоджених будинків.

Окрім того, територіальні громади Вінницької області надавали спецтранспорт, а також мікроавтобуси та автобуси для перевезення будівельних інструментів і працівників бригад. Барська територіальна громада для потреб калинівчан передала пожежний автомобіль.

Роботи на Херсонщині не припиняються.

«Працюємо далі, визначаємо об’єм необхідних робіт та їх вартість. Одним словом – набираємо робочий матеріал для подальшого планування та виконання необхідних робіт. Разом відбудуємо!» - підкреслив очільник регіону.

Читайте також: Сергій Борзов: На Вінниччині з початку року реалізували 27 інвестиційних проєктів

Наразі фахівці Вінницької ОВА продовжують обстежувати пошкоджений житловий фонд та соціальну інфраструктуру сіл, які входять до Калинівської громади та розпочали актування пошкоджень ще в одній громаді – Великоолександрівській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-