«Тачка на ТрОкачку»: 120-ій бригаді тероборони передали шість автомобілів, - Сергій Борзов

«Тачка на ТрОкачку»: 120-ій бригаді тероборони передали шість автомобілів, - Сергій Борзов

Фото
Укрінформ

На Вінниччині у рамках проекту «Тачка на ТрОкачку» воїнам 120-ї бригади територіальної оборони ЗСУ передали ще шість вантажних автомобілів.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Як зазначає Начальник ОВА Сергій Борзов, повнопривідні вантажівки ГАЗ-66 мали бути списані на брухт, але об’єднавши зусилля влади і бізнесу, знайшли можливості для їх відновлення.

«Для мене головне – оцінка нашої роботи командуванням Сил територіальної оборони України. А вони вважають, що ми своє завдання виконали добре. Якщо кожна область допомагатиме своїм бригадам тероборони в забезпеченні матеріально-технічними засобами, хоч не новими, але якісно відновленими, то наші ЗСУ зможуть краще виконувати завдання і наближати нашу перемогу», - сказав Борзов.

Начальник ОВА особисто проїхався на відремонтованій автівці та подякував вінницькому підприємству, яке взялось за ремонт техніки. Адже довелось приймати нестандартні технічні рішення, використовуючи конструкторські здібності керівництва та працівників ремонтного підприємства.

Також Сергій Борзов виконав приємну місію - вручив керівнику підприємства відзнаку Президента України «За оборону України».

Від командування Сил територіальної оборони ЗСУ, яка буде безпосередньо експлуатувати цю техніку, Начальник ОВА отримав подяку.

Читайте також: Сергій Борзов: Посівна кампанія на Вінниччині, попри війну, іде за планом

«Запевняю, що Вінниччина і надалі активно братиме участь в ініційованому командуванням Сил територіальної оборони проекті «Тачки на ТрОкачку» – все для фронту, все для перемоги!» - підкреслив очільник області.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-