Ще один заступник міністра розвитку громад подав у відставку

Ще один заступник міністра розвитку громад подав у відставку

Укрінформ
Заступник міністра розвитку громад та територій України В'ячеслав Негода подав у відставку. 

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці

«Шановні друзі! У кожної важливої справи – свій марафон і команда, свій старт і фініш. Сьогодні я хочу подякувати всім, з ким ми долали перепони, щоб змінити/покращити життя у громадах і зміцнити країну. Було важко, але ми ламали шаблони, переконували, бо вірили в успіх. Не час і не місце робити якісь звіти», – зазначив Негода. 

Посадовець додав, що хоче подякувати «тим, із ким працював, хто довіряв і допомагав, хто приймав важливі політичні рішення з питань комплексу реформ, які ми коротко називаємо – децентралізація і яка отримала високі оцінки на міжнародному рівні». Зокрема, він висловив вдячність  прем’єр-міністрам Арсенію Яценюку, Володимиру Гройсману, Олексію Гончаруку та Денису Шмигалю, міністрам тепер уже колишнього Мінрегіону – Володимиру Гройсману, Геннадію Зубку, Альоні Бабак, Денису Шмигалю й Олексію Чернишову.

Також Негода подякував Комітету Верховної Ради з питань державного будівництва і його секретаріату, зокрема голові комітету – Анжелі Малюзі, Офісу Президента, секретаріату Кабінету Міністрів, місцевим державним адміністраціям, міжнародним партнерам, всеукраїнським асоціаціям, головам громад, директорату Мінрегіону в особі Сергія Шаршова та його працівників, усім, хто допомагав у регіональних і центральному офісах реформ, команді сайту «Децентралізація», засобам масової інформації і журналістам, чисельним експертам і першим лідерам 159 об'єднаних територіальних громад. 

Читайте також: Подоляк про останні кадрові рішення Президента: Під час війни всі мають розуміти відповідальність

«Я вдячний всім, хто підтримував у важкі хвилини, вселяв віру і впевненість на цьому децентралізаційному марафоні до фінішу якого ще далеко. А тепер найголовніше – наша Перемога», – підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, 24 січня Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кирила Тимошенка з посади заступника керівника Офісу Президента. Також наказом генерального прокурора Андрія Костіна звільнений за власним бажанням з адміністративної посади заступника генпрокурора Олексій Симоненко

Читайте також: Голова Верховного Суду сказав, коли слід очікувати призначень після відновлення роботи ВККС

Міністр оборони Олексій Резніков підтримав прохання В’ячеслава Шаповалова про звільнення з посади заступника міністра оборони після скандалу із закупівлею харчів для Збройних сил України та звернувся з відповідним поданням до Кабінету Міністрів.

Згодом стало відомо, що заяву про звільнення написав також заступник міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-