Сергій Борзов привітав маленьких переселенців з Херсонщини зі святами

Сергій Борзов привітав маленьких переселенців з Херсонщини зі святами

Укрінформ

Очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов та народний депутат України Ірина Борзова Борзова привітали з Новим роком та Різдвом дітей, що переселились на Вінниччину з Херсонської області.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Новорічні святкування – найочікуваніші дні для дітей, адже це можливість поринути у справжню казку, загадати бажання і отримати омріяні подарунки. Попри війну, цей рік не повинен стати винятком: до кожної дитини має прийти диво.

Начальник ОВА Сергій Борзов та народний депутат України Ірина Борзова тепло і щиро привітали з Новим роком та Різдвом дітей, що переселились на Вінниччину з Херсонської області.

Російська армія знищила їх спокійне життя. Родини з низки інших областей були змушені рятуватися від війни та знайшли свій прихисток на гостинній вінницькій землі.

Попри труднощі та виклики сьогодення дуже важливо, щоб дітки відчули атмосферу Різдвяно-новорічних свят та вкотре переконалися, що дива існують.

Звертаючись до присутніх, очільник області підкреслив: «Ми маємо докласти максимум зусиль для того, щоб ці діти хоч на мить відволіклися від пережитого та змогли повірити в диво. Ніхто немає право відбирати у дітей свято, тим більше країна-терорист».

У свою чергу, Ірина Борзова підкреслила, що малеча завжди з нетерпінням чекає на Святого Миколая, Санта Клауса і на подарунки.

«Я завжди радію, коли бачу усмішку дитини, батьків, бабусь та дідусів, адже розумію і відчуваю, наскільки їм зараз важко», - зазначила Ірина Борзова.

Учасники дійства разом з казковими героями завзято танцювали, співали «Стефанію», «Ой, у лузі червона калина», «Пес Патрон» і «Добрий вечір тобі, пане господарю». Окрім цього, для дітей підготували вокальні і хореографічні номери та захоплююче шоу мильних неонових бульбашок. На завершення заходу, дітвора з Херсонщини отримала подарунки від Святого Миколая та Санти.

Дитячі усмішки, радісні оплески - усе це створювало атмосферу позитиву і гарного святкового настрою. Малеча бодай на невеликий час змогла поринути у світ яскравих пригод.

Читайте також: На Вінниччині достатньо місць для розміщення переселенців — Верещук

Організатори свята: Вінницька обласна військова адміністрація, Благодійний фонд Ірини Борзової, Благодійний фонд  «Я Херсон», управління культури і мистецтв  Вінницької ОВА. Також долучився  Фонд Підтримки та Розвитку України.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-