Сергій Борзов: Вінниччина у десятці лідерів за кількістю створених Пунктів Незламності

Сергій Борзов: Вінниччина у десятці лідерів за кількістю створених Пунктів Незламності

Укрінформ

Вінницька область увійшла в десятку лідерів за кількістю створених Пунктів Незламності, на сьогодні у регіоні діють 527 таких пунктів.

Про це Укрінформу повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

«В області нові Пункти Незламності з’являються щоденно, ситуація постійно змінюється. Наразі в області діють вже 527 ПН і за кількістю створених Пунктів Незламності Вінницька область увійшла в десятку лідерів», - повідомив Борзов.

За його словами, до створення ПН на Вінниччині активно долучилися місцеві підприємці. Завдяки  цьому область увійшла в п’ятірку лідерів за кількості Пунктів Незламності, створених відповідальним бізнесом.

Загалом, станом на 20 грудня в області вже створено 527 Пунктів Незламності. Вони облаштовані в закладах освіти, культури та  медицини, в адміністративних приміщеннях, - сільських радах, ЦНАПах, а також у відділах  ДСНС та Нацполіції.

В мережевих закладах автозаправок та аптек, відділеннях банків та супермаркетів також створені ПН.

Читайте також: Сергій Борзов привітав з днем Св. Миколая курсантів ХНУВС – дітей загиблих захисників

У всіх Пунктах Незламності  є можливість  погрітися, підзарядити телефон, попрацювати на гаджетах, випити  чаю, або просто відпочити. Тут  громадяни мають змогу вчитися і працювати, а малеча - просто погратися в теплі чи провести з користю час. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-