Сергій Борзов привітав з днем Св. Миколая курсантів ХНУВС – дітей загиблих захисників

Сергій Борзов привітав з днем Св. Миколая курсантів ХНУВС – дітей загиблих захисників

Укрінформ

Начальник ОВА Сергій Борзов та народний депутат України Ірина Борзова з нагоди дня Святого Миколи Чудотворця вручили подарунки курсантам Харківського національного університету внутрішніх справ - дітям-сиротам і тим, чиї батьки загинули, боронячи нашу державу під час повномасштабного вторгнення росії.

Про це у Фейсбуці повідомила Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

У залі зібралася молодь з різних куточків України, адже у ХНУВС навчаються курсанти з Вінницької, Харківської, Донецької, Миколаївської, Полтавської, Херсонської та низки інших областей. Усі ці діти занадто рано стали дорослими, але вони гідно продовжують справу батьків.

«На жаль, війна триває. Щодня захисники ризикують своїм життям заради своїх рідних. Переконаний, що ваші батьки, які загинули, мріяли про те, щоб ви були щасливими у вільній та незалежній Україні. Продовжуйте мріяти, навчайтеся, адже ви – наше майбутнє», - зазначив Сергій Борзов, звертаючись до юнаків та дівчат.

У свою чергу, народний депутат України Ірина Борзова зауважила: «Незважаючи на те, що в цій залі зібралися люди з різних куточків України, я переконана, що у нас одне бажання на всіх – аби наступний рік був переможний, щоб в нас в Україні був мир».

Також вона побажала всім міцного здоров’я та здійснення мрій.

Валерій Сокуренко, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, підкреслив: «Я щиро бажаю вам стати щасливими. Це досить непросто, адже для цього треба багато працювати і бути наполегливими».

Читайте також: На Вінниччині працюють 484 Пункти незламності, - Сергій Борзов

Він також запевнив, що університетська родина завжди допомагатиме вихованцям і стане надійним тилом на шляху особистісного становлення курсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-