«Після війни працюватимемо ще швидше та робитимемо все для розвитку Вінниччини» - Сергій Борзов

«Після війни працюватимемо ще швидше та робитимемо все для розвитку Вінниччини» - Сергій Борзов

Укрінформ

Після закінчення війни керівництво області буде працювати ще швидше та робитиме усе необхідне для розвитку Вінниччини.

Про це начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив під час спільної поїздки до Могилева-Подільського з членами офіційної делегації Ліберецького краю Чеської Республіки, передає Укрінформ.

Начальник ОВА Сергій Борзов разом із Гетьманом Ліберецького краю Мартіном Путою та членом регіональної ради, директором управління охорони здоров'я Владіміром Ріхтером під час перебування у місті поспілкувалися з місцевим керівництвом.Крім цього, члени делегації ознайомилися з медичною, соціальною інфраструктурою району, оглянули об’єкти «Великого будівництва».

«Важливо, що ви поширюєте правдиву інформацію про події в Україні. У нас було багато планів, однак, війна внесла свої корективи. Щиро вдячний вам за візит та вагому підтримку в Європі та у світі. Впевнений, що наша співпраця триватиме і надалі», - зауважив міський голова Могилева-Подільського Геннадій Глухманюк, звертаючись до гостей.

Під час візиту до району члени делегації ознайомилися з роботою Могилів-Подільської ОЛІЛ, кардіоцентру із сучасним приймальним відділенням, побудованим у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Гетьман Ліберецького краю Мартін Пута поділився власними враженнями від побаченого, зауваживши: «Хочу сказати, що у цій лікарні дотримано таких самих стандартів, як і в мед закладах Ліберецького краю. На Вінниччині справді помітний прогрес не лише у медичній, а й в освітній галузях, у розвитку дорожної інфраструктури тощо. Інвестиції справді працюють. Переконаний, що якби не війна, то Україна неодмінно просувалася б уперед досить швидкими темпами».

Підбиваючи підсумки зустрічі, начальник ОВА Сергій Борзов зазначив: «Розвиток усіх громад залишається одним із основних пріоритетів для влади різних рівнів - від центральної до місцевої. Зростання потенціалу громад, незалежно від розташування та кількості населення, є вкрай важливим. Якщо у нас і надалі буде така співпраця з нашими партнерами, то ми зможемо втілювати нові проєкти, розвивати інфраструктуру. На жаль, через війну багато чого призупинилося. Однак, ми продовжуємо розвиватися та втілювати стандарти ЄС, попри усі виклики».

Очільник області також додав, що розвиток галузей, зокрема, медицини на районному рівні має вкрай важливе значення, адже місцеві мешканці мають отримувати якісні медичні та інші соціальні послуги.

Читайте також: Сергій Борзов: «Ліберецький край – це справжній друг Вінницької області»

«Ми показали, що плануємо рухатися далі, незважаючи ні на що. Після закінчення війни ми будемо працювати ще швидше і робити все для того, щоб Вінницька область розвивалася. Дякую нашим партнерам з Ліберецького краю за допомогу, яка у перший тиждень війни була дуже вчасною і необхідною. Завжди кажуть, що друзі – це не ті, коли все добре. І коли почалася війна, ми одразу ж побачили, хто справжній друг Вінницької області», - резюмував Сергій Борзов.

Під час візиту очільник області та члени делегації вшанували пам'ять Захисників та Захисниць, поклавши квіти до меморіалу на Алеї Слави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-