Обшуки в Киви: Інформація про знайдене в депутата золото виявилася помилковою

Обшуки в Киви: Інформація про знайдене в депутата золото виявилася помилковою

Оновлено
Укрінформ
Журналісти Bihus.Info повідомили, що під час обшуку в будинку депутата «Опозиційної платформи — За життя» правоохоронці знайшли мільйони гривень готівки та злитки золота, однак пізніше самі ж спростували цю інформацію.

Як передає Укрінформ, інформацію про знахідку в Bihus.Info дали з посиланням на фото, які журналісти проєкту отримали від джерел у правоохоронних органах.

Мова йшла про незадекларований будинок депутата в селі Козин, що під Києвом. За інформацією журналістів, там знайшли понад 1,1 мільйона гривень, 500 тисяч доларів готівки та злитки золота.

Однак згодом керівник проєкту Bihus.Info, журналіст Денис Бігус спростував цю інформацію. За його словами, одне з джерел у правоохоронних органах, яке передало йому фото і відео обшуків, доклало до цих матеріалів "фото з іншої справи".

Нагадаємо: обшук у Киви проводили 16 жовтня в межах справи про незаконне поводження зі зброєю. Її відкрили після відео зі стріляниною, на якому депутат здійснив кілька пострілів з автомата в повітря у день річниці вбивства Степана Бандери.

Раніше також стало відомо, що у Киви відібрали науковий ступінь, а керівника спецради, наукового керівника Киви та опонентів позбавили права займатись відповідними видами наукової діяльності протягом двох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-