Топ -10 двомовних пісень, які роблять цей світ ближчим!

Топ -10 двомовних пісень, які роблять цей світ ближчим!

Укрінформ
Уявляєте, прослухавши одну пісню, Ви можете вчити одночасно дві мови - в цьому і плюс двомовних пісень. А ще вони всі драйвові, чуттєві та такі, що точно надихнуть Вас на навчання!

1. “Je Ne Sais Pas Pourquoi” by Kylie Minogue

Мови: англійська та французька

Пісня кінця 80-их не втратила свою музичність та актуальність і в наші часи. Потанцюйте під чарівну Кайлі Міноуг та послухайте її англо-французьку вимову.

 2. “Michelle” by The Beatles

Мови: англійська та французька

А це точно класика двомовних пісень! Романтична історія кохання, яка ось вже півстоліття змушує серця слухачів битись швидше. Загалом мерщій слухати!

3. “Don’t Leave Me (Ne Me Quittes Pas)” by Regina Spektor

Мови: англійська та французька

Співачка, яка виконує пісні на 3 мовах, це вже щось незвичне! Її легка та весела пісня із закликом “Не залишай мене” точно підніме Вам настрій!

4.“If That’s What It Takes / Por Que Tu M’aimes Encore” by Celine Dion

Мови: англійська та французька

Свої чуттєві пісні Сілін Діон зазвичай співає окремо на англійській та на французькій, проте цього разу вона порадувала фанатів білінгвальних пісень, так що слухаємо!

5.  “Stand By Me” by Prince Royce

Мови: англійська та іспанська

Мабуть, Ви чули оригінальний R&B хіт “Stand by me” від Бена Кінга. Так от, це його іспанська версія, яка вийшла, безумовно, не гіршою! Можливо, спочатку буде важко перемикатись між різними мовами, але після декількох прослуховувань у Вас точно вийде налаштуватись на правильну музичну хвилю!

6.“Promise” by Usher feat. Romeo Santos

Мови: англійська та іспанська

Стиль цієї пісні незвичний для виконання для обидвох співаків, проте вона настільки приємна для прослуховування, що Ви отримаєте натхнення не тільки для вивчення англійської, але й для іспанської!

7. “We Are One (Ole Ola)” by Pitbull

Мови: англійська, іспанська та португальська

Аж 3 мови цієї пісні вже роблять її особливою. Додайте ще те, що вона виконувалась для Чемпіонату футболу і уявіть, наскільки вона запальна!

8. “Stirb Nicht Vor Mir (Don’t Die Before I Do)” by Rammstein feat. Sharleen Spiteri

Мови: англійська та німецька

Rammstein належить до тих рідкісних гуртів, які можуть передати меседж своїм слухачам за допомогою всього декількох звуків. А у цій пісні вдале поєднання всього необхідного для справжнього хіта! До речі, крім німецької та англійської, у тексті Ви також можете знайти і російські, французькі та іспанські слова - так що це точно мультинаціональна пісня!

9.   “Picture This” by Kero Kero Bonito

Мови: англійська та японська

Ця пісня відносно нещодавно з’явилась, тож не дивно, що її ідея полягає у критиці селфіманії та постійного висвітлення свого життя у соціальних мережах. Так само не дивно, що тематика пісні поєднує такі на перший погляд віддалені країни, як Британія та Японія. А ще трішки японського репу у середині пісні додає певного шарму цій композиції.

10.“Party Poison” by My Chemical Romance

Мови: англійська та японська

Як Ви вже могли здогадатись із назви, у пісні йдеться про вечірки, а її швидкий та гучний темп розбудить Вас зранку та викличе бажання влаштувати трішки веселощів!

Приємного вивчення!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-