У столиці 22-24 березня пройдуть безкоштовні екскурсії та лекція

У столиці 22-24 березня пройдуть безкоштовні екскурсії та лекція

Укрінформ
У Києві з 22 по 24 березня проведуть лекцію та дві безоплатні екскурсії, серед яких прогулянка для маломобільних груп населення.

Як передає Укрінформ, про це управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації повідомляє у Фейсбуці.

Під час екскурсії “Прогулянка старим Києвом!”, яка відбудеться у п’ятницю, 22 березня, о 12:00 (реєстрація), можна дізнатися про будівництво Володимирського та Софійського соборів, познайомитися з історією функціонування та реконструкції Золотих воріт, а також відвідати старі й нові об’єкти історії Києва й держави загалом.

На екскурсії “Київ хрещатий”, яка відбудеться у суботу, 23 березня, о 12:00 (реєстрація), маломобільні групи населення познайомляться з головною вулицею столиці, її видатними об'єктами, довідаються про відомих особистостей, які свого часу жили на Хрещатику та відігравали важливу роль у розвитку Києва в цілому та його центральної вулиці зокрема.

Читайте також: У Києві представили елементи культури та сенси, що об'єднують українців і кримських татар

Поруч із маломобільною людиною має бути особа, яка її супроводжує.

На лекції “Київські адреси родини Кричевських”, яка відбудеться у неділю, 24 березня, о 14:00 (реєстрація), можна дізнатися про життєві історії членів родини українських художників Кричевських, ознайомитися з їхнім живописом, а також довідатися про повернення в Україну їхнього мистецького спадку.

Як повідомляв Укрінформ, у Музей історії міста Києва відкрили виставку світського дитячого одягу 1820–1920 років “Сто років дитинства”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-