Вибухотехніки знищили бойову частину Shahed, збитого на підступах до Києва

Вибухотехніки знищили бойову частину Shahed, збитого на підступах до Києва

Фото, відео
Укрінформ
Вибухотехніки столичної поліції знищили бойову частину російського ударного безпілотника Shahed, який збили на підступах до Києва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Рештки збитого безпілотника з неушкодженою бойовою частиною виявили у лісосмузі.

Відео: Нацполіція

З повідомленням про підозрілий предмет до поліції Києва звернувся місцевий житель, який під час прогулянки помітив на землі частину предмета, схожого на безпілотний літальний апарат.

На місце виклику прибули слідчо-оперативна група та вибухотехніки, де виявили уламки безпілотника і його бойову частину, яка не здетонувала.

Правоохоронці огородили небезпечне місце, а поліцейські вибухотехніки розрядили бойову частину безпілотника та доставили його у безпечне місце, де знищили.

Читайте також: На Харківщині знешкодили російську ракету Х-59 «Овод»

Як нагадали у поліції Києва, у випадку виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів не можна підходити до них, здійснювати з ними маніпуляції, а слід терміново повідомити про виявлення небезпечної знахідки правоохоронцям.

Як повідомляв Укрінформ, у Святошинському районі Києва піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій виявили та безпечно вилучили бойову частину ворожої ракети Х-101.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-