У Києві судитимуть водія, який на смерть збив військового

У Києві судитимуть водія, який на смерть збив військового

Фото
Укрінформ
Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт проти водія, який у жовтні минулого року скоїв біля в'їзду у Київ смертельний наїзд на військовослужбовця.

Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 22 жовтня минулого року водій автомобіля «Хонда» в умовах туману рухався дорогою в напрямку Броварського проспекту.

Після опівночі фігурант побачив попереду вантажне авто та здійснив різке гальмування. Не впоравшись із керуванням, він виїхав у крайню праву смугу та здійснив наїзд на військовослужбовця, який ніс службу на блокпосту біля в’їзду в столицю. Від отриманих травм потерпілий, 1976 року народження, помер на місці.

Водій обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які ним керують, що спричинило смерть потерпілого.

Читайте також: Суд арештував водія, який у Києві на блокпосту збив військових

Чоловікові загрожує ув'язення терміном до восьми років. Також суд може позбавити його на три роки та довше права керувати транспортними засобами.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 22 жовтня водій автомобіля «Хонда» збив на смерть військового біля одного з блокпостів на в'їзді до Києва. Того ж дня йому оголосили підозру.  

Суд обрав фігуранту безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-