У Києві чоловік спалив автівки ексдружини і напав із сокирою на її співмешканця

У Києві чоловік спалив автівки ексдружини і напав із сокирою на її співмешканця

Фото
Укрінформ
Столична поліція затримала чоловіка, який підпалив три автомобілі колишньої дружини і напав із сокирою на її нинішнього співмешканця.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Києва.

До Дарницького управління поліції звернувся місцевий житель і повідомив, що на території приватного домоволодіння на Бортничах колишній чоловік його співмешканки кидається на нього із сокирою та підпалив три автомобілі.

На місце негайно направили слідчо-оперативну групу, спецпризначенців, пожежних та лікарів.

Заступник начальника слідчого відділу Дарницького управління поліції Віталій Толстов повідомив, що на місці події правоохоронці затримали 42-річного місцевого жителя й вилучили сокиру із плямами речовини бурого кольору.

«Ми встановили, що підозрюваний вирішив помститися колишній дружині, пройшов до її будинку та почав виганяти співмешканця й намагався вдарити його сокирою, завдавши тілесні ушкодження. Потім ревнивець облив горючою сумішшю частину будинку та три іномарки, які знаходилися у дворі оселі, та підпалив. Господарчі будівлі та автомобілі врятувати не вдалося», - зазначив Толстов.

За вказаним фактом слідчий відділ Дарницького управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, вчинене шляхом підпалу). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до 10 років.

Читайте також: Поліція закрила справу про підпал авто народного депутата Лероса

«Ми затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та за погодження Дарницької окружної прокуратури вручили йому підозру про вчинення кримінального правопорушення. Наразі районний суд обирає фігуранту запобіжний захід», - додав Толстов.

Як повідомляв Укрінформ, в Умані Черкаської області повідомили про підозру 39-річному місцевому жителю за напад на військовослужбовця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-