У столиці невідомі знищили дуб, висаджений у пам'ять про Романа Ратушного

У столиці невідомі знищили дуб, висаджений у пам'ять про Романа Ратушного

Фото
Укрінформ
Вночі невідомі особи незаконно зрізали дуб, висаджений 13 грудня у Києві у пам'ять про загиблого захисника України Романа Ратушного.

Про це «Київзеленбуд» повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За даними об’єднання, у ніч на 15 грудня на вулиці Січових Стрільців, 49, невідомі знищили дерево, залишивши лише нижню частину стовбура.

«Дванадцятирічний дуб, наданий громадською організацією «Зберегти Квіти України», мав стати символом боротьби за незалежність України та живим нагадуванням про ціну нашої свободи», - зауважили у «Київзеленбуді».

Зазначається, що Комунальне підприємство з утримання зелених насаджень Шевченківського району Києва спільно з меценатами вже звернулися до правоохоронних органів із проханням встановити особи зловмисників та притягнути тих до відповідальності.

У «Київзеленбуді» зі свого боку наголосили, що кожне неправомірне видалення зелених насаджень карається законом.

Читайте також: Київрада присвоїла Протасовому Яру ім'я Романа Ратушного

Комунальне об’єднання закликає киян і гостей столиці бути свідомими та з повагою ставитися до Героїв, які ціною власного життя наближають Україну до перемоги.

Як повідомлялося, захисник України, громадський активіст Роман Ратушний загинув 9 червня 2022 року, потрапивши у ворожу засідку. Офіційно його загибель підтвердили 14 червня.

На честь загиблого захисника у столиці перейменували одну з вулиць.

Фото: «Київзеленбуд» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-