У Києві мешканців пошкодженого будинку прихистять у Пункті Незламності

У Києві мешканців пошкодженого будинку прихистять у Пункті Незламності

Укрінформ
Мешканців багатоповерхового житлового будинку в Дніпровському районі, який було пошкоджено внаслідок нічної ворожої атаки на столицю, тимчасово прихистять в Пункті Незламності, який організують в школі.

Про це повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби КМВА у Телеграмі.

«Мешканців багатоповерхового житлового будинку в Дніпровському районі столиці, який зазнав найбільших пошкоджень внаслідок нічної ракетної атаки на столицю, тимчасово прихистять в Пункті Незламності», - поінформував він.

Попко зауважив, що прихисток відкрили на території школи №98, що розташована поруч з постраждалим об’єктом. 

Очільник КМВА уточнив, що дітей, які вчаться в цьому навчальному закладі, планують перевести на дистанційну форму навчання.

Читайте також: Росіяни атакували Київ, попередньо, балістичними ракетами - КМВА

«У цьому Пункті Незламності усі постраждалі будуть забезпечені теплом, гарячими напоями, інтернетом, зв’язком та першою медичною допомогою», - зазначив посадовець.

Як повідомлялося, о 3:00 13 грудня 2023 року РФ завдала ракетного удару по столиці України. Усі десять цілей, що летіли у напрямку Києва по балістичній траєкторії, було збито зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил. Тип ракет, може бути встановлено лише після вивчення уламків відповідними службами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-