У столиці під час будівельних робіт обвалилась стіна, є загиблий і травмований

У столиці під час будівельних робіт обвалилась стіна, є загиблий і травмований

Укрінформ
У Києві під час будівельних робіт у Печерському районі обвалилась стіна. Попередньо, один будівельник загинув, один травмований.

Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомляє у Фейсбуці.

До поліції Києва надійшла інформація про травмування людей на будівництві. На даний час на місце події виїхали та працюють працівники Печерського управління поліції, слідчо-оперативна група ГУНП у Києві та медики.

«За попередньою інформацією, під час будівельних робіт стався обвал стіни, в наслідок чого один будівельник загинув, ще один травмований, йому надається медична допомога», - ідеться у повідомленні.

У поліції наголосили, що після з’ясування всіх обставин буде вирішуватися питання щодо кваліфікації зазначеної події.

Як повідомляє у Телеграмі Київська міська державна адміністрація, з посиланням на Печерську РДА, яка виступає замовником ремонтних робіт, під час виконання робіт із капітального ремонту підпірних стін житлового будинку для утримання ґрунту на вул. Лютеранській, 7/10, одна зі стін обвалилася. 

"Ремонт проходить відповідно до підряду між Управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Печерської районної в місті Києві державної адміністрації і ТОВ "ЛКБУД". Проєктно-кошторисну документацію розробляло ТОВ "ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ "АРКОН", - зауважили у КМДА.

Роботи з капітального виконували чотири працівники підрядної організації.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок падіння уламків збитих ракет у Києві, за попередніми даними, травмувалася дитина та двоє дорослих.

Фото: поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-